حکیم زاده:
عدالت آموزشی کلید تحول در مدارس ابتدایی است
مدیریت آموزش: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش، عدالت آموزشی و پیشرفت سواد پایه را محور تحول در آموزش ابتدایی دانست و از نتایج امیدوارکننده طرح حامی برای دفاع از دانش آموزان نیازمند آگاهی داد.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی در آیین اختتامیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی که در جوار بارگاه حضرت امام رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار گردید، با تکیه بر نقش کلیدی عدالت آموزشی در برنامه های تحولی وزارت آموزش وپرورش، مدرسه تراز سند تحول بنیادین را مدرسه ای دانست که در آن همه دانش آموزان، صرف نظر از پیشینه و شرایط، فرصت یادگیری برابر و محترمانه دارند.
معاون آموزش ابتدایی همین طور با اشاره به نتایج امیدوارکننده طرح «حامی»، بر شروع یک مسیر ملی در راستای قطع چرخه فقر آموزشی و پیشرفت سواد پایه تاکید کرد.
وی ضمن قدردانی از حمایت های رییس جمهور و وزیر آموزش وپرورش، بر نقش بی بدیل معلمان و مدیران مدارس به عنوان پیشگامان تحول آموزشی کشور تاکید کرد و اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این اجتماع، ایجاد یک هویت جمعی و احساس تعلق به هسته تحولی کشوری است. ما اطمینان داریم این حرکت منجر به آینده ای روشن تر و درخشان تر خواهد شد.
حکیم زاده با اشاره به اهمیت پیشرفت سواد پایه در دانش آموزان گفت: زمانی که برای یک دانش آموز کلاس جبرانی برگزار می گردد تا مهارت های خواندن، نوشتن و حساب پایه را بیاموزد، این اقدام فقط به پیشرفت وضعیت تحصیلی فرد محدود نمی گردد، بلکه سرمایه گذاری برای آینده کشور و جامعه ای توانمندتر است.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به نتایج طرح «حامی» گفت: بررسی ها نشان میدهد که دفاع از دانش آموزان نیازمند توجه، تأثیر شایان توجهی در بهبود یادگیری آنها داشته است. ما به نتایج این طرح در سطح کشور و به تفکیک استانها دست یافته ایم که بسیار امیدوارکننده و نویدبخش است.
حکیم زاده با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری بر اساس این که «معلمان افسران سپاه پیشرفت کشورند» اظهار داشت: باتوجه به بازخوردهای ارزشمندی که در این دوره سه روزه از شما همکاران عزیز دریافت کردیم، با قاطعیت می توان اظهار داشت که شما مدیران و معلمان حاضر در این دوره، مصداق عینی همان افسران پیشرفت هستید؛ پیشگامانی که در میدان تحول آموزشی نقش آفرینی می کنند و حلقه های یادگیری آینده به شما متصل خواهند شد.
معاون آموزش ابتدایی همین طور بر نقش مهم آموزش های حضوری به عنوان مکمل اجتماعات یادگیری مجازی تاکید کرد و اظهار داشت: هدف ما بالاتر از انتقال محتوای آموزشی، ایجاد یک روح جمعی تحول گرا، پیشرفت محور و آینده نگر است. این تحول از مهم ترین مقطع آموزشی کشور یعنی دوره ابتدایی شروع شده است.
وی عدالت آموزشی را قبله نمای تمام کارهای آموزش ابتدایی دانست و اضافه کرد: مدرسه تراز سند تحول بنیادین، مدرسه ای است که در آن همه دانش آموزان، صرف نظر از موقعیت اجتماعی، لهجه، زبان یا سوابق آموزشی، فرصت یادگیری و رشد داشته باشند و در محیطی پویا، بانشاط و خلاق مورد احترام واقع شوند.
در پایان این آئین، معاون آموزش ابتدایی وزارت ضمن قدردانی از تلاش تمام فرهنگیان و همکاران حاضر در دوره، تاکید کرد: از طرف شما، با شهدای بزرگوار این سرزمین عهد می بندیم که با تمام توان برای تربیت نسلی آگاه، مسئولیت پذیر، دانشمند و دلاور تلاش خواهیم کرد.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب