نایب رئیس مجلس تاكید كرد؛

اعمال آخرین مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان

اعمال آخرین مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان

نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دغدغه اصلی فرهنگیان اجرای لایحه رتبه بندی است که بر مبنای مصوبه مجلس این لایحه باید عملیاتی شود و آخرین مدرک مبنا خواهد بود.



علی نیکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: وزارت آموزش و پرورش موظف شده تا در کنار اعمال آخرین مدرک تحصیلی در رتبه بندی معلمان، به صورت دقیق و سریع این احکام در ارتباط با رتبه بندی را اعمال کرده و برای معلمان عرضه کند.
وی با اشاره به اینکه در هفته جاری در کنار پیگیری رتبه بندی معلمان و اجرای دقیق آن، تلاش کردیم تا عمده مشکلات استان را هم پیگیری نماییم، خاطرنشان کرد: از راه نمایندگان مجلس تلاش بر این است تا تأمین قیر مجانی و سهمیه ای به صورت حواله انجام شده و طرح ها و پروژه های عمرانی در فصل کاری به سرانجام برسد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با تاکید نمایندگان مجلس قرار شد سهمیه مانده قیر مجانی سال قبل هم به طرح ها و پروژه های عمرانی اختصاص پیدا کند که راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری ها می توانند از قیر مجانی استفاده کنند.
نیکزاد با اشاره به اینکه پروژه راه آهن اردبیل – میانه باید هر چه سریع تر تکمیل شده تا این خط ریلی به منطقه پارس آباد و به کشورهای آسیای میانه متصل شود، اضافه کرد: ما امیدواریم از راه خط ریلی به روسیه متصل شده و زمینه تقویت صادرات و واردات را هم فراهم نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: سال جاری امیدواریم وزارت راه و شهرسازی به وعده خود در خصوص تکمیل و راه اندازی راه آهن اردبیل – میانه عمل کند و از سویی به سرعت با همکاری و مشارکت دستگاههای متولی راه آهن اردبیل به سمت پارس آباد هم آغاز شود.
نیکزاد به راه اندازی هواپیمای بیس در اردبیل با استقرار شبانه در فرودگاه اردبیل اشاره نمود و افزود: اگر چنین هواپیمایی در اردبیل داشته باشیم، به سادگی می توانیم اول بامداد و آخر وقت پروازهایی را از اردبیل به تهران و بالعکس انجام دهیم تا مدیران، سرمایه گذاران، اساتید دانشگاه و متخصصان به سادگی بتوانند کارهای روزانه خویش را از راه پروازهای هوایی انجام دهند.
وی افزود: تلاش ما بر این است تا زیرساخت های توسعه ای در استان به نحوی فراهم آید تا اهالی بتوانند شایسته ترین خدمات را دریافت کرده و رضایتمندی آنها به دست آید.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از مسؤلان استان خواست از همان ابتدای سال پیگیری های لازم را برای جذب منابع ملی به کار گیرند تا زمینه اجرا و تکمیل بخش عظیمی از پروژه های عمرانی و زیربنایی فراهم آید.

0.0 / 5
930
1401/01/27
08:59:40
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , توسعه
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است
مدیریت آموزش: دانش را به اشتراک بگذارید، آینده را بسازید (olms.ir)

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین