فعالیت ۷۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در مقابل لطمه های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: هم اکنون نزدیک به 70 هزار مربی، معاون و مشاور پرورشی در مدارس سراسر کشور فعالیت می نمایند.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، مسعود شکوهی ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته تربیت اسلامی اظهار نمود: سازماندهی مربیان پرورشی و مشاورین مدارس بر عهده اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در مقابل لطمه های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: امور تربیتی در سیستم آموزشی ایران سابقه ای هم اندازه با انقلاب اسلامی دارد.
وی با اعلان اینکه فعالان و مربیان حوزه امور تربیتی کسانی هستند که پیام انقلاب اسلامی را در سطح وزارت آموزش و پرورش برای دانش آموزان تبیین کردند و گسترش دادند اظهار داشت: نزدیک به ۳۶ هزار دانش آموز در مدت جنگ تحمیلی به شهادت رسیده اند. همین طور از میان ۵۰۰۰ شهید معلم در کشور حدود ۴۸۰ شهید فعالان حوزه امور تربیتی و پرورشی بوده اند.
وی درباره رشته دانشگاهی مربی امور تربیتی نیز اظهار نمود: دانش آموزان می توانند با انتخاب رشته امور تربیتی در مقطع کارشناسی به این شغل وارد شوند. برمبنای ماده ۲۸ جذب نیروهای آزاد، وزارت آموزش و پرورش می تواند از بین افرادی که در رشته های در رابطه با امور تربیتی و مشاوره تحصیل کرده اند، مشاوران و مربیان خودرا استخدام کند.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در مقابل لطمه های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در مصاحبه ای رادیویی افزود: وزارت آموزش و پرورش سالانه بطور متوسط ۲۸ میلیون نفر ساعت آموزش های مختلف را در اختیار همکاران شامل مشاوران و مربیان پرورشی قرار می دهد.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب