بررسی بودجه ۱۴۰۱ توسط کارگروه مطالبه گر بسیج دانشگاه فرهنگیان

بررسی بودجه ۱۴۰۱ توسط کارگروه مطالبه گر بسیج دانشگاه فرهنگیان

به گزارش مدیریت آموزش کارگروه بررسی اسناد معاونت گفتمان سازی و مطالبه گری مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان به تحلیل و بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پرداخته است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، کارگروه بررسی اسناد معاونت گفتمان سازی و مطالبه گری مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان به تحلیل و بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پرداخته و در این تحلیل و بررسی سعی شده است ضمن انطباق بودجه این وزارت خانه با رویکردها و رویه های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نگاه دولت هم نسبت به این مأموریت مهم و کلیدی و به عبارتی سرنوشت ساز در سال آینده که می تواند جهت گیری این دستگاه را در کل کشور نشان دهد، بررسی شود. در این گزارش، بودجه آموزش و پرورش و نسبت آن با بودجه عمومی کشور و بررسی اهداف، رویکردها، برنامه ها، سرانه های هر بخش، میزان افزایش و کاهش بودجه در هر سر فصل، مورد بررسی قرار گرفته شده است تا بتواند ضمن فراهم کردن فرصت آشنایی معلمان و دانشجو معلمان با این مفاهیم از ظرفیت موجود جهت مطالبه گری برای اصلاح آن و انطباق با اسناد بالادستی بخصوص سیاست های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و برنامه های راهبردی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استفاده گردد تا با توزیع عادلانه، برنامه محور و با نگاهی تحولی اسباب حرکت به سمت تمهید مقدمات تحول بنیادین آموزش و پرورش و تسهیل شرایط تربیتی کشور را فراهم آورد. در توضیح این گزارش آمده است که «بودجه سالانه کشور بعنوان برنامه عملیاتی یک ساله از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و به عبارتی نشانگر برنامه ها، رویکردها و اهداف نظام اداری و اجرایی کشور در سال پیش رو است که باید منطبق بر سیاستهای کلان، اسناد توسعه، تحولی و چشم انداز پیش روی کشور تدوین گردد. به همین سبب بررسی نقادانه اسناد بودجه کشور و تطبیق آن با اسناد بالا دستی و با هدف اصلاح روند حرکت کشور از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. چونکه این دقت نظر ضمن فراهم کردن فرصت آشنایی با برنامه های دولت در آینده، منجربه مطالبه گری برای اصلاح منطبق بر آرمان ها و اهداف دراز مدت می گردد. با عنایت به اهمیت مبحث نظام تعلیم و تربیت و دستگاه آموزش و پرورش در آینده کشور و لزوم رویکرد تحولی در نظام اداره این نهاد عریض و طویل، با عنایت به چالش ها و نقاط ضعف فراوان آن و همینطور لزوم سرمایه گذاری دولت در این عرصه و فراهم کردن فرصت آموزش و پرورش مجانی برای
کودکان لازم التعلیم این کشور، منطبق بر قانون اساسی و اسناد بالادستی، به نظر می آید توجه به بودجه این وزارت خانه از اهمیت قابل توجهی نسبت به دیگر دستگاه ها برخوردار می باشد. به عبارتی در این نوشتار بودجه آموزش و پرورش و نسبت آن با بودجه عمومی کشور و بررسی اهداف، رویکردها، برنامه ها، سرانه های هر بخش، میزان افزایش و کاهش بودجه در هر سر فصل، مورد بررسی قرار گرفته شده است. تا بتواند ضمن فراهم کردن فرصت آشنایی معلمان و دانشجو معلمان با این مفاهیم از ظرفیت موجود جهت مطالبه گری برای اصلاح آن و انطباق با اسناد بالادستی بخصوص سیاستهای کلان ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و برنامه های راهبردی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استفاده گردد تا با توزیع عادلانه، برنامه محور و با نگاهی تحولی اسباب حرکت به سمت تمهید مقدمات تحول بنیادین آموزش و پرورش و تسهیل شرایط تربیتی کشور را فراهم نماید.» در این گزارش، بودجه آموزش و پرورش و نسبت آن با بودجه عمومی کشور و بررسی اهداف، رویکردها، برنامه ها، سرانه های هر بخش، میزان افزایش و کاهش بودجه در هر سر فصل بررسی شده است. مشروح این بررسی را می توانید اینجا بخوانید.


منبع:

1400/10/16
23:52:24
0.0 / 5
448
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تعلیم و تربیت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین