نماینده خرمشهر:

مجلس به موضوع بازماندن كارنامه سبزها از استخدام ورود می كند

مجلس به موضوع بازماندن كارنامه سبزها از استخدام ورود می كند

به گزارش مدیریت آموزش نماینده مردم خرمشهر در مجلس اظهار داشت: مجلس به مشکلات استخدام نشدن پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی آموزش و پرورش موسوم به کارنامه سبزها ورود می کند.



سید لفته احمدنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر به اقدامات نمایندگان مجلس برای حل مشکل افراد موسوم به کارنامه سبزها اشاره نمود و اظهار داشت: جوانان بسیاری هستند که با وجود تلاش و قبولی در آزمون های تخصصی و همین طور داشتن صلاحیت های لازم به خاطر مصاحبه و کمبود ظرفیت های جذب مختص به شهرهایشان از استخدام در آموزش و پرورش جا مانده اند که در مجلس بنا است از ضایع شدن زحمات این افراد جلوگیری نماییم.
وی با یادآور شدن اینکه خیلی از این داوطلبان تنها به سبب پایین بودن ظرفیت تعیین شده و افزایش سنشان در پی جذب نشدن، شرایط شرکت در آزمون های استخدامی را از دست می دهند، این رویه را بی انصافی خواند.
این نماینده مردم مجلس یازدهم ابراز امیدواری کرد؛ نمایندگان مردم در مجلس باتوجه به شرایط استخدامی و بررسی دقیق موضوع شرایط را برای حل مشکل قبول شدگان آزمون دستگاه های اجرائی یعنی کارنامه سبزها فراهم خواهند آورد.
احمد نژاد در ادامه به برشماری مشکلات آموزش و پرورش پرداخت و بیان کرد: آموزش و پرورش با مشکلات بسیاری مواجه می باشد علاوه بر مضیقه بودجه های عمرانی و زیرساخت های و فرسودگی فضاهای آموزشی، در بحث نیروی انسانی نیز کمبودهای بسیاری وجود دارد.
وی، روشن شدن تکلیف معلمان غیر رسمی را از راه های رفع اشکال در بخش نیروی انسانی دانست و اظهار داشت: یکی از راه های رفع کمبود معلم در مناطق کم برخوردار، تعیین تکلیف نیروهای غیر رسمی در آموزش و پرورش از قبیل نیروهای حق التدریس، خرید خدماتی و نهضتی است.


منبع:

0.0 / 5
1518
1400/02/20
11:01:44
تگهای خبر: آزمون , آموزش , آموزش و پرورش , استخدام
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است
مدیریت آموزش: دانش را به اشتراک بگذارید، آینده را بسازید (olms.ir)

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین