یك فرهنگی:

شاد نتوانسته نیاز مردم جامعه را برطرف كند

شاد نتوانسته نیاز مردم جامعه را برطرف كند

به گزارش مدیریت آموزش بوشهر یكی از فرهنگیان استان بوشهر اعتقاد دارد ˮشادˮ نتوانسته نیاز مردم جامعه را برطرف كند چونكه با سیستم عامل برخی از گوشیها سازگار نیست، اینترنت آن بسیار كند است و ارسال و یا دانلود فیلم یك آموزش زمان طولانی می برد، كه تمام این ضعف ها سبب شده دانش آموزان و معلم ها از این شبكه فراری شوند.


شهرزاد آبادی، مدیر و موسس دبستان غیردولتی فرزانه شهر برازجان در گفتگو با ایسنا عنوان کرد: شیوع ویروس کرونا، شروع خوبی برای آموزش راه دور بود، در بسیاری از کشورهای پیشرفته تحصیل از راه دور وجود دارد، اما کشور ما متاسفانه در این مساله ضعیف بوده است؛ اما فکر می کنم که شیوع ویروس کرونا، یک شروع خوبی بود به جهت اینکه آموزش و پرورش ما به فکر یافتن راهی جدید برای جبران صدمه ها باشد و این اتفاق واقعا نقش به سزایی داشت.

دانش آموزانی که از لحاظ مالی و معیشتی گرفتار مشکل هستند

وی بگونه ای دیگر مشکلات سیستم آموزش را بیان کرد و اضافه کرد: از چند دیدگاه می توان این نکته را مورد بررسی قرار داد، ما هنوز هم دانش آموزانی در بعضی مناطق داریم که از لحاظ مالی و معیشتی گرفتار مشکل باشند و همینطور دانش آموزانی که در حین تحصیل به علت مسائل و مشکلات خانوادگی و مسائلی که جامعه به دانش آموزان انتقال می دهد و حتی پدیده هایی مانند ماهواره، فضای مجازی، اینترنت و بازی های کامپیوتری گرفتار افت تحصیلی می شوند. اینگونه مسائل گاها دانش آموزان را از فضای آموزشی دور کرده و به روند آموزش ضربه می زنند.
این آموزگار سابق و مدیر امروز با اشاره به چالش های روز کشور و آموزش مجازی اظهار داشت: همانطور که گفتم در بسیاری از کشورهای پیشرفته تحصیل از راه دور وجود داشته، اما کشور ما در این مساله ضعیف بوده است و حالا با پیدایش ویروس کرونا، آموزش و پرورش و معلمان و دانش آموزان به فکر راهکارهای جایگزین هستند و در واقع سیستم آموزش در حال پوست انداختن است.
آبادی درباره اینکه یک سری از دانش آموزان اصلا امکانات شرکت در کلاس ها و دریافت آموزش راه دور را ندارند، اظهار نمود: همه این مشکلات به نبود زیرساخت های آموزشی و همان عدالت آموزشی برمی گردد، که در کشور ما هنوز وجود ندارد و از لحاظ معیشتی خانواده ها، حتی توانایی تهیه یک گوشی همراه هوشمند هم ندارند، تا پیش از این مساله ما به خانواده ها تاکید می کردیم بچه ها نیازی به داشتن گوشی ندارند و باید از صدمه فضای مجازی دور باشند و حالا یک باره شرایط به سمتی رفته که خانواده ملزم شده فرزندانش را به این سو بیاورد. و دیگر مسائلی که به اعتقاد خانواده ها بر می گردد که شاید اصلا نیازی نمی بینند فرزنداشان در این سن تلفن همراه داشته باشد.


"شاد" نتوانسته نیاز مردم جامعه را برطرف کند

در ادامه شهرزاد آبادی با عنایت به این که با مشکلات اپلیکیشن آموزش شاد آشنا است، عنوان کرد: یک هفته بعد از تعطیلی مدارس قرار بود آموزش و پرورش برنامه شاد را راه اندازی کند منتها این اتفاق رخ نداد و همکاران ما با عنایت به شرایط از راه برنامه های دیگر آغاز به کار کردند، اما بعد شرایط سخت تر شد و با تداوم تعطیلی ها آموزش و پرورش با برنامه ریزی و بررسی لازم مجدداً در هفته دوم فروردین ماه اپلیکیشن شاد را عرضه داد، ما و خانواده ها آنرا نصب کردیم و کلاسبندی ها هم انجام شد و معلم و دانش آموزان وارد کلاس ها شدند اما باز هم این برنامه با سیستم عامل برخی از گوشیها سازگار نبود. اینترنت این شبکه بسیار کند است و یا اینکه ارسال و یا دانلود فیلم یک آموزش حداقل یک روز زمان می برد، پیام های متنی و صوتی هم به همین شکل و همین ضعف ها سبب شده دانش آموزان و معلم ها از این شبکه فراری شوند.
این فرهنگی ادامه می دهد: فضای مجازی، فضای کلاس نیست. در کلاس، معلم با عشق برای تدریس حضور دارد و خب بسیار متفاوت می باشد تا فضای دور و آنلاین که سبب می شود دانش آموزان از درس فاصله بگیرند و یا با نبود اجبار برای حضور در کلاس کمیودها و صدمه ها را بیشتر حس کنند.




منبع:

1399/02/14
20:43:09
5.0 / 5
2811
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , اینترنت , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین