رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز:
مجمع خیرین مدسه یار تشكیل شد، ارائه خدمات آموزشی در مناطق محروم
مدیریت آموزش: رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز كشور اظهار داشت: اعتباری كه توسط خیرین مدرسه ساز سال قبل مهیا شد ۶ برابر اعتبار دولتی بود و اخیرا مجمع خیرین مدرسه یار هم تشكیل شده است.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، همچنان كه به روزهای آغاز مهر نزدیك می شویم، مدارسی برای افتتاح آماده می شوند كه خیلی از آنها توسط خیرین مدرسه ساز در سراسر كشور تولید شده است.
محمدرضا حافظی خیر مدرسه ساز و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز كشور در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره اظهار داشت: امروزه خیرین در جایی حضور دارند كه آموزش و پرورش حساب ویژه ای برای آن باز كرده است. در كشور متجاوز بر ۶۵۰ هزار نفر خیر مدرسه ساز داریم و هزار نفر در سراسر جهان در این زمره قرار می گیرند.
وی افزود: همان گونه كه می دانید سال تحصیلی گذشته اعتبار دولت برای ساخت و ساز مدارس در كشور ۲۰۰ میلیارد تومان بود كه بخشی از همان اعتبار هم محقق نشد اما با استفاده از خیرین مدرسه ساز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در این عرصه سرمایه گذاری شد كه این رقم ۶ برابر اعتبار دولت می باشد. این مهم به خاطر مدیریت شایسته در آموزش و پرورش صورت گرفته است و باید بدانیم هر كشوری زمانی می تواند در عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و... موفق باشد كه آموزش و پرورش موفقی داشته باشد.
این خیر مدرسه ساز در ادامه با اشاره به حضور محمد بطحایی در عرصه هایی كه خیرین مدرسه ساز حضور دارند، اظهار داشت: حضور وزیر آموزش و پرورش به خیرین انگیزه می دهد و برای همین امسال باوجود اینكه اوضاع اقتصادی نامناسب بود اما اعتبار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی خیرین محقق شد. مردم با مشاركت در این حوزه بسترهای توسعه پایدار را به وجود می آورند. دین اسلام هم فوق العاده برای دانش ارزش قائل شده است.
حافظی در ادامه در پاسخ به این سؤال كه استان تهران با وجود آنكه پایتخت كشور است اما كمتر خیرین در ساخت و ساز مدارس آن حضور دارند، بیان كرد: بله درست می فرمایید محروم ترین استان كشور، ام القرای كشور كه تهران باشد، است. ما هفته گذشته با استاندار جلسه ای داشتیم تا استانداری رقمی را برای مقاوم سازی مدارس تهران در نظر بگیرد چون كه اگر یك زلزله ۶ ریشتری در تهران رخ بدهد، جان هزاران دانش آموز در مخاطره است. از جانب دیگر این یك وظیفه شرعی و فرهنگی بر دوش مردم فرهنگ دوست ماست كه بیش از گذشته برای مدارس استان تهران هزینه كنند و مدارس را تبدیل به محل امنی برای ساكنین تهران در وقت بحران و دانش آموزان كنند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز كشور اضافه كرد: روشی كه خیرین دارند این است كه عموما در مناطق محروم سرمایه گذاری می كنند. ما باید فرهنگسازی نماییم كه این كمك رسانی به مناطق محروم آموزشی سرایت كند. به صورت مثال وضعیت تهران نسبت به استان سیستان و بلوچستان كه محروم ترین استان كشور است، از لحاظ سرانه آموزشی بسیار ضعیف تر است. ما باید بعضی از سرمایه گذاری ها را به سمت تهران بیاوریم.
حافظی در پاسخ به این پرسش كه این مجمع در كنار كمك به ساخت فضاهای آموزشی برای تجهیز تجهیزات آموزشی و كمك به رفع كمبودها در این زمینه چه برنامه ای دارد، اظهارداشت: ما اخیرا مجمع خیرین مدرسه یار را تشكیل داده ایم كه دومین جلسه آن تشكیل شده است. در این مجمع مناطق محروم شناسایی می شوند و عده ای از خیرین وظیفه تغذیه دانش آموزان و ابزار مورد نیاز آموزشی برای آنها را به عهده می گیرند. تشكیل این مجمع در این راستاست كه حمایت كاملی از آموزش و پرورش محقق شود و امیدواریم بزودی اثرات مثبت آن را در سراسر كشور مشاهده نماییم.
وی در انتها با اشاره به اینكه در ۲۰ آذرماه در مشهد مقدس مراسمی برای تجلیل از ۸۰۰ نفر از خیرین مدرسه ساز سراسر كشور با حضور رئیس جمهور برگزار می شود، اظهار داشت: خدایی كه ما را خلق كرده است به ما نیاز ندارد اما از ما می خواهد كه شكرگزار نعمت هایی كه به ما داده، باشیم. خیرین هم باید تشویق قرار بگیرند تا در این عرصه ای كه گام برمی دارند، انگیزه هایشان بیشتر شود و بدانند كه خدماتشان مورد سپاس مردم كشور است.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب