مناسب سازی دستورالعمل مقابله با كرونا برای دانش آموزان با نیازهای ویژه

مناسب سازی دستورالعمل مقابله با كرونا برای دانش آموزان با نیازهای ویژه

به گزارش مدیریت آموزش رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینكه در جهت عدم ابتلای دانش آموزان و خانواده های آنها اقدامات پیشگیرانه بهداشتی را مدنظر قرار داده و دستورالعمل جامعی را به استان ها ارسال كرده ایم اظهار داشت: دستورالعمل ویژه وزارتخانه برای مقابله با كرونا، برای دانش آموزان با نیازهای ویژه مناسب سازی شده است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، سید جواد حسینی درباره "مدرسه تلویزیونی" و آموزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه اظهار نمود: به علت انتشار كرونا باید از اجتماعات پرخطر پرهیز نماییم كه اجتماع دانش آموزان در مدرسه از آن جمله است.
وی ادامه داد: دانش آموزان با نیازهای ویژه به هفت گروه تقسیم می شوند و به علت اینكه سیستم ایمنی ضعیف تری دارند بیشتر در معرض خطر هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینكه ما مدرسه را از حیث فیزیكی تعطیل كردیم اما آموزش ادامه دارد و تلاش می نماییم از این تهدید و بلای بیماری یك فرصت بسازیم عنوان كرد: مدیران مدارس و ما در ستاد از این فرصت استفاده می نماییم تا در بستر آموزش های نوین آموزش را به شكل جذاب و پررونقی به مدارس ببریم و خانواده ها را در تعلیم و تربیت مشاركت بدهیم.
حسینی اضافه كرد: در دو قلمرو اقدامات ویژه ای در حال انجام می باشد. قلمرو اول این است كه چه نماییم خانواده ها به این ویروس مبتلا نشوند. در این راستا اقدامات پیشگیرانه بهداشتی را مدنظر قرار داده و دستورالعمل جامعی را به استان ها ارسال كرده ایم. در واقع دستورالعمل ویژه وزارتخانه برای مقابله با كرونا، برای دانش آموزان با نیازهای ویژه مناسب سازی شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینكه قلمرو دوم تشكیل سه كارگروه آموزش، بهداشت و سلامت و استفاده از تكنولوژی های جدید است اظهار داشت: دو گروه از دانش آموزان را داریم؛ بچه هایی كه هوشبهر عادی دارند و آنها كه ناتوان ذهنی هستند. آنها كه هوشبهر عادی دارند در چارچوب طرح تلفیقی و در مدارس عادی درس می خوانند و از برنامه های سیما استفاده می نمایند.
وی در پاسخ به اینكه آیا برای نابینایان و ناشنوایان برنامه ای دارید یا خیر؟ اظهار داشت: از روز شنبه زبان اشاره برای ناشنوایان در برنامه های پخش تلویزیونی استفاده می شود و برای نابینایان هم كتاب های صوتی و بسته های آموزشی تولید شده كه در اختیار آنها قرار دارد. كتاب صوتی در طول سال ارسال شده و الان 13 نرم افزار و لوح آموزشی را هم برای مدارس ارسال كرده ایم.

روند فعالیت مدارس خارج از كشور به دلیل شیوع كرونا
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، غلامرضا كریمی، رئیس مركز امور بین الملل و مدارس خارج از كشور هم با اشاره به اینكه كرونا در كشورهای دیگر هم مشاهده و بر روند فعالیت مدارس تأثیر گذاشته است اظهار داشت: در 46 كشور و 70 شهر خارجی، مدرسه داریم و بر مبنای شرایط كشور میزبان تصمیم گیری می نماییم و تعطیلی تابع شرایط كشور میزبان است.
وی ادامه داد: از 99 مدرسه فعال خارج از كشور، 39 مدرسه تعطیل شده و مابقی مشغول به كار هستند. در اروپا، مدرسه منچستر انگلیس تعطیل می باشد. مدارس تركیه، ارمنستان، روسیه و گرجستان تعطیل می باشد. مدارس در قطر و عراق تعطیل شده و امارات از هفته دیگر تعطیل می شود. مدارس كویت هم تعطیل شده است. مدارس چین از 27 بهمن تعطیل شده است. مدارس تایلند و كره جنوبی هم دوهفته ای تعطیل بود و از هفته بعد مدرسه های ما باز می شود كه بر مبنای شرایط سفارت است و آنجا تصمیم گیری می كنند.
كریمی افزود: از آنجائیكه ما در طول سال تحصیلی با كمبود معلم مواجه بودیم و بخشی از كارها به صورت مجازی عرضه می شد، ما در تمام سرپرستی ها كار آموزش مجازی را آغاز كرده بودیم و آموزش ها به دو صورت آنلاین و آفلاین در حال انجام می باشد. از قبل هم زمینه كار آموزش مجازی را داشته ایم و شبكه ای ساخته ایم كه تمام دروس به صورت آفلاین در آنجا قابل عرضه است.

علت باز بودن مدارس در روزهای تعطیلی ناشی از كرونا
غلامرضا فولادوند، مدیركل آموزش و پرورش شهر تهران هم درباره علت باز بودن مدارس در روزهای تعطیلی ناشی از كرونا اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش بر مبنای ماموریتی كه دارد باید برای تداوم تعلیم و تربیت در این شرایط تلاش كند.
وی ادامه داد: درباره حضور معلمان در مدرسه اظهار نظری نكردیم و الزامی نیست، اما معتقدیم مدرسه باید باز باشد چونكه بار روانی دارند و به مردم انگیزه می دهد. از جانب دیگر باید یك مركزیتی آموزش مجازی و سیستم ارتباطی با دانش آموزان را هدایت كند. اعلام كردیم مدارس روزانه باز و یكی دو نفر از عوامل اداری حضور داشته باشند تا روند آموزش را مدیریت كنند.
فولادوند در برنامه تلویزیونی پرسشگر افزود: برنامه ما تداوم آموزش و ایجاد ارتباط بین دانش آموزان و معلمان و مدیریت آموزش جلوگیری از بیماری كرونا و ایجاد ارتباط با اولیای دانش آموزان است.



5.0 / 5
3630
1398/12/17
14:41:46
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین