در گزیده اخبار اجتماعی مدیریت آموزش بخوانید:
از امكان مشاهده علت عدم تعلق بسته معیشتی تا ستاندن نمونه ژنتیك از قربانیان هواپیما
مدیریت آموزش: ستاندن نمونه ژنتیك از قربانیان هواپیمای اوكراینی، امكان مشاهده علت عدم تعلق بسته معیشتی فراهم گردید، استقرار گشت ویژه برای شناسایی تاكسی های فاقد پروانه هوشمند، هر ایرانی بابت ˮدرمانˮ چقدر از جیب هزینه می كند؟، اعمال رتبه بندی فرهنگیان با حقوق دی ماه، حفاظت از كودكان در مقابل هجوم خبرهای بد، امسال تغییری در آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد نداریم، از مهم ترین خبرهای اداره اجتماعی ایسنا طی امروز (21 دی ماه) هستند.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، مهم ترین خبرهای امروز اداره اجتماعی ایسنا در ادامه می آید و با كلیك روی تیتر آنها می توانید متن كامل خبر را بخوانید:
استقرار گشت ویژه برای شناسایی تاكسی های فاقد پروانه هوشمند
معاون نظارت سازمان تاكسیرانی شهر تهران از استقرار گشت های سازمان برای شناسایی و برخورد با تاكسیهای فاقد پروانه هوشمند تاكسیرانی در پایتخت آگاهی داد.
امیر هنجن در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه داشتن پروانه فعالیت یكی از الزامات تاكسیرانان است؛ اظهار داشت: بانك اطلاعاتی از تاكسیرانانی كه فاقد پروانه تاكسیرانی معتبر هستند، تشكیل شده است و طرح شناسایی و برخورد با تاكسی های فاقد پروانه تاكسیرانی بمنظور ساماندهی و قانونمندی ناوگان تاكسیرانی شهر تهران به اجرا درآمده كه فاز عملیاتی این طرح شروع شده است.
برخورد با مسئولان در رابطه با حادثه سقوط هواپیمای اوكراینی فارغ از ملاحظات سازمانی
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران بااشاره به حادثه سقوط هواپیمای اوكراینی، شناسایی و برخورد با مسئولان مرتبط را خواهان شد.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، زهرا نژاد بهرام در حساب توییتری خود نوشت: «تنها راه برون رفت از بحران فعلی! یعنی #سقوط_هواپیمای_اوكراینی آن است كه مسئولین این بحران فاجعه بار كه به شكل مستقیم و غیر مستقیم دخالت داشته و حقوق ملت ایران را تضییع كرده اند، شناسایی، معرفی و مجازات شوند.
انتقاد وزارت بهداشت از نرخ اعلامی مالیات بر دخانیات
با بیان میزان مالیات بر دخانیات توسط سازمان امور مالیاتی، رئیس دبیرخانه ستاد كشوری كنترل دخانیات وزارت بهداشت به نرخ های اعلام شده واكنش نشان داد و اظهار داشت: سهم وزارت بهداشت از محل درآمد مالیات بر دخانیات ۵۰ درصد اعلام شده؛ در صورتیكه وزارت بهداشت در سال ۹۷ و ۹۸ حتی یك ریال هم از محل مالیات بر دخانیات درآمد نداشته است.
مهندس بهزاد ولی زاده در گفت و گو با ایسنا، با تاكید بر اینكه عدد مالیات بر دخانیات باید برمبنای قیمت خرده فروشی اعلام گردد و نه برمبنای قیمت كارخانه، اظهار داشت: طبق ماده ۷۳ قانون برنامه ششم توسعه مبنای محاسبه نرخ مالیات دخانیات نرخ خرده فروشی آن است؛ بدین سبب اعدادی كه برای مالیات بر دخانیات عنوان می شود باید برمبنای نرخ خرده فروشی باشد كه اگر قرار باشد حالا با این رویه محاسبه صورت گیرد، نرخ مالیات بر دخانیات كمتر از ۱۵درصد می شود.
هر ایرانی بابت "درمان" چقدر از جیب هزینه می كند؟
معاون كل وزارت بهداشت وضعیت پرداخت از جیب مردم به ازای دریافت خدمات درمانی را تشریح نمود و اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ هر ایرانی برای دریافت خدمات درمانی ۶۷۴ هزار تومان از جیب پرداخت كرده است.
دكتر ایرج حریرچی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت پرداخت از جیب مردم به ازای دریافت خدمات درمانی، اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ هر ایرانی برای دریافت خدمات درمانی ۶۷۴ هزار تومان از جیب پرداخت كرده است.
تهیه جهیزیه برای مددجویان عقدكرده سازمان بهزیستی با «حلقه وصل»
معاون مشاركت های مردمی و اشتغال بهزیستی استان تهران با اشاره به اینكه به حدود ۲۸۰ مددجویان استان تهران كه توانایی تهیه جهیزیه ندارند در چارچوب طرح «حلقه وصل» كمك می شود، از توزیع پاكت هایی در تمام مدارس دولتی و غیر دولتی استان تهران برای جمع آوری كمك های مردمی به این طرح آگاهی داد.
مهشید چوبكار در گفت و گو با ایسنا ضمن تشریح جزئیات طرح «حلقه وصل» كه از طرف سازمان بهزیستی كشور اجرا شده است، اظهار داشت: این طرح از طرف سازمان بهزیستی كشور شروع به كار كرده و می خواهد تا به تمام مددجویان تحت پوشش این سازمان كه عقد كرده اند، اما برای تهیه جهزیه گرفتار مشكل هستند، كمك نماید.
امكان مشاهده علت عدم تعلق بسته معیشتی فراهم شد
امكان مشاهده عدم برخورداری از بسته حمایت معیشتی برای بعضی از متقاضیان این بسته بوسیله سایت hemayat.mcls.gov.ir فراهم و افراد می توانند علت نگرفتن بسته معیشتی را مشاهده كنند.
حفاظت از كودكان در مقابل هجوم خبرهای بد
رئیس انجمن مددكاری اجتماعی ایران به دنبال تعدد اخبار حوادث و وقوع اتفاقات ناگوار در كشور، نسبت به لطمه روحی و روانی كودكان آگهی داد و سفارش هایی را به والدین و مدارس ارائه كرد.
سید حسن موسوی چلك در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینكه حوادث ناگهانی گاهی پشت سر هم اتفاق می افتد و تاثیرات منفی زیادی را روی كودكان برجا می گذارد، اظهار داشت: در مدت اخیر با حوادث و وقایع ناگواری همچون شهادت سردار سلیمانی، فوت برخی از تشیع كنندگان در كرمان، سقوط هواپیما و واژگونی اتوبوس رو به رو شدیم. وقتی تعداد حوادث ناگوار زیاد می شود افراد به تناسب شرایط و سنشان تاثیرات متفاوتی را می پذیرند.
وی با اشاره به اینكه كودكان و نوجوانان از شنیدن اخبار ناگوار مستمر در بازه زمانی كوتاه تاثیر بیشتری می بینند، اضافه كرد: طی هفته گذشته عمده اخبار رسانه های مكتوب و تصویری، مكالمات روزمره مردم و بطور كلی فضای اجتماعی معطوف به این موضوعات است. بنا بر این یكی از كارهایی كه باید صورت گیرد مراقبت از كودكانی است كه با سن كم نمی توانند همه بحران ها را تجزیه و تحلیل كنند.
اعمال رتبه بندی فرهنگیان با حقوق دی ماه
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام نمود كه اصلاح احكام و نگارش حقوق انجام شده و همكاران ما شبانه روزی كار می كنند تا رتبه بندی در حقوق دی ماه معلمان اعمال شود.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، علی الهیار تركمن با اشاره به اینكه رتبه بندی یكی از اصلی ترین فرایندها در نظام مدیریت منابع انسانی است اظهار داشت: نظام های شغلی یا شغل محورند و یا شاغل محور. وزارت آموزش و پرورش شغل محوراست و طبق آن كسانی به این حیطه ورود می كنند كه مجهز به صلاحیت های تعیین شده باشند و خودرا ارتقاء دهند تا بتوانند كیفیت را رقم بزنند.
امسال تغییری در آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد نداریم
رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش درباره تغییرات آزمون ورودی مدارس سمپاد در سال تحصیلی جاری اظهار داشت: امسال همانند سال قبل تغییر خاصی در آزمون نداریم، هیچ ماده درسی را سنجش نمی نماییم بلكه هوش و استعداد تحصیلی سنجش می شود.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی درباره تغییرات آزمون ورودی مدارس سمپاد اظهار داشت: تلاش می نماییم به سمتی برویم كه انتخاب دانش آموزان را به سمت یك پروسه سوق دهیم و گزینش صرفا بوسیله یك آزمون نباشد. تاكید ما بر این است همانند سال قبل كه آزمون از جنس پیشرفت تحصیلی نبود و سنجش هوش بود، برهمان مدار حركت نماییم.
چرایی موفقیت آمیز نبودن «تكثیر در اسارت» گونه های در حال انقراض در كشور
حدود یك سال است كه مسئولان باغ وحش تهران در تلاشند با استفاده از روش های مختلف پلنگ ایرانی -گونه به شدت در معرض خطر انقراض- را در محیط بسته تكثیر كنند. برای این منظور نیز حدود دو سال قبل یك قلاده پلنگ نر ایرانی از كشور پرتغال به باغ وحش تهران منتقل شد اما بگفته مسئولان باغ وحش، تابحال این طرح موفقیت آمیز نبوده است.
محمد كرمی - رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش حفاظت محیط زیست استان تهران - در گفت و گو با ایسنا درباره چرایی موفقیت آمیز نبودن اقدامات انجام شده برای «تكثیر در اسارت» گونه های در حال انقراض منتقل شده به ایران همچون گاسپار - پلنگ ایرانی انتقال داده شده از كشور پرتغال - اظهار نمود: «تكثیر در اسارت» گوشتخواران مانند «پلنگ»، «یوز پلنگ» و «شیر» شرایط خاصی را برای تحقق لازم دارد. حیوانی كه در اسارت به سر می برد، به صورتی رام شده است و از دست افرادی كه هرروز با آن در ارتباط هستند، غذا می خورد و نمی تواند شكار كند بدین سبب حیوان در شرایط عادی كه در محیط طبیعی وجود دارد، قرار نمی گیرد.
ستاندن نمونه ژنتیك از قربانیان هواپیمای اوكراینی/ فعلا هویتی شناسایی نشده است
مدیركل پزشكی قانونی استان تهران اعلام نمود كه از تمامی قربانیان هواپیمای اوكراینی نمونه ژنتیك ستاندن شده اما باتوجه به زمان بر بودن پروسه تشخیص هویت تابحال هیچ یك از این جانباختگان شناسایی نشده اند.
مهدی فروزش در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات پزشكی قانونی برای شناسایی هویت قربانیان هواپیمای اوكراینی اظهار داشت: طبق آمارهای ما تابحال حدود ۱۳۰ خانواده برای ستاندن نمونه به پزشكی قانونی مراجعه نموده اند كه از این تعداد از برخی خانواده ها كه چند نفر از اعضای خانواده شان را در هواپیما از دست دادند، یك نمونه ستاندن شده است، با این وجود همچنان برخی از خانواده ها برای ستاندن نمونه ژنتیك بازگشت نكرده اند.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، پنج تیتر خبر پربازدید امروز اداره اجتماعی به ترتیب زیر می آید كه با كلیك روی آنها می توانید متن كامل خبر را بخوانید:
تقویت گردش خون با روش های طبیعی
اعمال رتبه بندی فرهنگیان با حقوق دی ماه
انتقاد وزارت بهداشت از نرخ اعلامی مالیات بر دخانیات
هر ایرانی بابت "درمان" چقدر از جیب هزینه می كند؟
برخورد با مسئولان در رابطه با حادثه سقوط هواپیمای اوكراینی فارغ از ملاحظات سازمانی
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب