رئیس سازمان پژوهش آموزش و پرورش خبر داد:
خروج قسمتی از محتوای آموزشی از كتاب های كاغذی تا دو سال آینده
به گزارش مدیریت آموزش رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: با یافتن راهكاری برای رفع خلل های اینترنتی در مدارس، از دو سال آینده بخش هایی از محتوای آموزشی از قالب كتاب كاغذی خارج می شود.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، حجت الاسلام علی ذوعلم بامداد پنج شنبه در حاشیه اجلاس رسالت مدرسه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در جمع خبرنگاران بیان كرد: با بازسازی شبكه دانش آموزی كشور (شبكه رشد) قسمتی از محتوای آموزشی از قبیل آزمایش هایی كه دانش آموزان انجام می دهند و تجربه های لازم، بوسیله این شبكه منتقل می شود.
وی با اشاره به اینكه در این امر برای دسترسی همه دانش آموزان به شبكه اینترنتی اندكی نگران هستیم، اظهار نمود: اگر بتوانیم راهكاری برای رفع خلل های اینترنتی در مدارس پیدا نماییم، تا عدالت آموزشی رعایت شود از دو سال آینده بخش هایی از محتوای آموزشی از قالب كتاب كاغذی خارج می شود.
وی بیان كرد: این امر علاوه بر صرفه جویی در كاغذ، موجب ایجاد تنوع در بسته های یادگیری و ایجاد انگیزه در دانش آموزان می شود.
حجت الاسلام ذوعلم اظهار نمود: برنامه درسی ما برنامه ای فكر محور بوده و باید به سمت پرورش تفكر، تعقل، اندیشه ورزی و خلاقیت برود، این ابزار بسیار كمك كننده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تغییر كتب درسی بیان كرد: كتاب های درسی تا سال ۱۴۰۱ تغییر نمی كند.
وی با اشاره به اینكه در سال تحصیلی جاری كتاب های درسی از قبل مهر بطور كامل چاپ شده و در اختیار استان ها قرار گرفته بود، اظهار داشت: امسال در هیچ استانی حدودا مشكل كمبود كتب درسی نداشتیم اما در بعضی مناطق قصورهایی در اجرا وجود داشت كه مورد پیگیری قرار|گرفت.
حجت الاسلام ذوعلم با اشاره به اینكه امروز تمامی دانش آموزان كتب درسی دارند، اضافه كرد: پس از تدوین سند تحول بنیادین و تلاش های انجام شده در سازمان پژوهش در كتب درسی همسوسازی ملی انجام شد و دانش آموزان نسبت به كتب احساس رضایت دارند.
معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش بیان كرد: خوشبختانه دانش آموزان در مدارس كشور با امنیت، استقلال و عزت تحصیل می كنند و امید است بتوانیم با تعمیق وحدت ملی و دلبستگی به ایران روز به روز در پیشرفت كشور تاثیر بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به اینكه امروز دانش آموز بیشتر از هر زمانی احساس عزت ملی و خودباوری دارد، اظهار نمود: امید است این احساس بعنوان یك دریافت واقع بینانه روز به روز تقویت شود.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب