مدارس بندرعباس ۳ روز حضوری و ۲ روز مجازی شدند جزئیات فعالیت مدارس قشم، سیریک و جاسک
مدیریت آموزش: در مناطقی که خطری دانش آموزان و کادر آموزشی را تهدید نمی کند، آموزش حضوری در اولویت خواهد بود.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از خبر آنلاین، به دنبال انتشار اخباری در رابطه با غیرحضوری شدن فعالیت مدارس در بعضی مناطق استان هرمزگان، اعلام شده است که مدارس بندرعباس سه روز در هفته به شکل حضوری و دو روز به شکل غیرحضوری فعالیت خواهند کرد. همینطور فعالیت مدارس در شهر های قشم، سیریک و جاسک به شکل تلفیقی از آموزش حضوری و مجازی خواهد بود.
تسنیم نوشت: تعیین روزهای حضور دانش آموزان در مدارس و روزهای برگزاری آموزش غیرحضوری بر عهده مدیران مدارس است. همینطور تصمیم گیری در رابطه با تعطیلی احتمالی مدارس باتوجه به شرایط هر منطقه به انجام می رسد.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش وپرورش هم با اشاره به الگوی جدید بازگشایی مدارس اظهار داشت: شرایط هر منطقه به شکل جداگانه بررسی می شود و در مناطقی که خطری دانش آموزان و کادر آموزشی را تهدید نمی کند، آموزش حضوری در اولویت خواهد بود.
وی اضافه کرد: در مناطقی که با تهدیدهای امنیتی مواجهند، از الگوی ترکیبی آموزش و ظرفیت فضاهای امن برای استمرار ارتباط حضوری میان دانش آموزان و معلمان استفاده خواهد شد.
بر اساس این توضیحات تصمیم گیری در رابطه با نحوه فعالیت مدارس با مشارکت فرمانداران و شوراهای تأمین به انجام می رسد و الگوی نهائی بعد از جمع بندی، در ایام آینده به تمام کشور ابلاغ خواهد گردید.
به طور خلاصه، به گزارش مدیریت آموزش به نقل از خبر آنلاین، بدنبال انتشار اخباری در ارتباط با غیرحضوری شدن فعالیت مدارس در بعضی مناطق استان هرمزگان، اعلام شده است که مدارس بندرعباس سه روز در هفته بشکل حضوری و دو روز بشکل غیرحضوری فعالیت خواهند کرد. بر طبق این توضیحات تصمیم گیری در ارتباط با نحوه فعالیت مدارس با مشارکت فرمانداران و شوراهای تأمین به انجام می رسد و الگوی نهایی پس از جمع بندی، در روزهای آینده به تمام کشور ابلاغ خواهد گردید.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب