تعویق باردیگر امتحانات غائی امکانپذیر نیست

تعویق باردیگر امتحانات غائی امکانپذیر نیست

به گزارش مدیریت آموزش، سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش اظهار داشت: تعویق باردیگر امتحانات نهائی امکانپذیر نیست، چونکه تأخیر در اعلام نتایج، روند پذیرش دانشجو و شروع سال تحصیلی دانشگاه ها را با مشکل مواجه خواهد نمود.


عبدالرضا فولادوند، سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش وپرورش با تاکید بر این که برنامه امتحانات غائی و کنکور با هماهنگی کامل سازمان سنجش آموزش کشور تدوین شده است، اظهار داشت: تعویق باردیگر امتحانات امکانپذیر نیست، برای اینکه تاخیر در اعلام نتایج، روند پذیرش دانشجو و شروع سال تحصیلی دانشگاه ها را با مشکل مواجه خواهدنمود.
وی ضمن اشاره به توافق انجام شده با سازمان سنجش اضافه کرد: سوابق تحصیلی و نتایج امتحانات غائی باید قبل از برگزاری کنکور به این سازمان ارسال شود تا پروسه پذیرش دانشجو طبق زمان بندی انجام گیرد. در غیر این صورت، نیمسال نخست دانشگاه ها با اختلال مواجه خواهد شد.
فولادوند اعلام نمود: امتحانات غائی پایه دوازدهم از ۲۱ تیرماه شروع شده و تا ۱۲ مردادماه ادامه خواهد داشت. همین طور امتحانات پایه یازدهم از ۲۲ تیرماه شروع می شود و تا ۵ مردادماه ادامه دارد.
به نقل از ایشان، آزمون «دین و زندگی» پایه یازدهم که قرار بود ۲۰ تیر برگزار شود، به سبب همزمانی با مراسم پیش بینی شده در مشهد، به ۵ مرداد منتقل شده است.
سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش وپرورش با اعلان اینکه کنکور سراسری در ایام ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می شود، اظهار نمود: فاصله بالاتر از دو هفته ای میان آخرین امتحان غائی و کنکور فرصت مناسبی برای مرور درس ها در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
وی ضمن اشاره به انتقادها درباره ی فشردگی برنامه امتحانات اظهار داشت: برنامه امسال تنها سه روز نسبت به سال قبل فشرده تر شده، اما دانش آموزان در مقایسه با سال قبل حدود ۵۰ روز فرصت مطالعاتی بیشتری در اختیار داشته اند.
فولادوند اشاره کرد تصحیح پاسخ برگ های حدود یک ونیم میلیون دانش آموز بالاتر از ۲۵ روز زمان نیاز دارد و هرگونه تعویق در برگزاری امتحانات، اعلام نتایج را به اواخر مهرماه موکول کرده و علاوه بر ایجاد اختلال در آموزش و پرورش، شروع به موقع نیمسال نخست دانشگاه ها را نیز با مشکل مواجه می کند.
وی تاکید کرد تصمیم گیری درباره ی زمان بندی امتحانات، حاصل بررسی های کارشناسی در ستاد عالی آزمون ها و با هماهنگی سازمان سنجش و سایر مراجع ذی ربط بوده و تصمیمی فردی نیست.
فولادوند در آخر از دانش آموزان و خانواده ها خواست با آرامش بر مطالعه تمرکز کنند و اظهار داشت: تمام تلاش وزارت آموزش وپرورش بر برگزاری منظم آزمون ها و حفظ حقوق دانش آموزان است و در وضعیت فعلی امکان تغییر باردیگر برنامه امتحانات و کنکور وجود ندارد. خلاصه اینکه عبدالرضا فولادوند، سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با تکیه بر اینکه برنامه امتحانات غائی و کنکور با هماهنگی کامل سازمان سنجش آموزش کشور تدوین شده است، عنوان کرد: تعویق بار دیگر امتحانات امکان پذیر نیست، به جهت اینکه تأخیر در اعلام نتایج، روند پذیرش دانشجو و آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها را با مشکل مواجه خواهدنمود.
وی ضمن اشاره به توافق انجام شده با سازمان سنجش افزود: سوابق تحصیلی و نتایج امتحانات غائی باید پیش از برگزاری کنکور به این سازمان ارسال شود تا فرآیند پذیرش دانشجو طبق زمان بندی انجام گیرد. همینطور امتحانات پایه یازدهم از ۲۲ تیرماه آغاز می شود و تا ۵ مردادماه ادامه دارد.
به نقل از ایشان، آزمون دین و زندگی پایه یازدهم که قرار بود ۲۰ تیر برگزار شود، به جهت همزمانی با مراسم پیشبینی شده در مشهد، به ۵ مرداد منتقل شده است.
سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کنکور سراسری در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می شود، اظهار داشت: فاصله بیشتر از دو هفته ای میان آخرین امتحان غائی و کنکور فرصت مناسبی برای مرور درس ها در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
وی ضمن اشاره به انتقادها در رابطه با ی فشردگی برنامه امتحانات عنوان کرد: برنامه امسال تنها سه روز نسبت به سال قبل فشرده تر شده، اما دانش آموزان در مقایسه با سال قبل حدود ۵۰ روز فرصت مطالعاتی بیشتری در اختیار داشته اند.
فولادوند اشاره نمود تصحیح پاسخ برگ های حدود یک ونیم میلیون دانش آموز بیشتر از ۲۵ روز زمان نیاز دارد و هرگونه تعویق در برگزاری امتحانات، اعلام نتایج را به اواخر مهرماه موکول کرده و علاوه بر ایجاد اختلال در آموزش و پرورش، آغاز به موقع نیمسال نخست دانشگاه ها را نیز با مشکل مواجه می کند.
وی تصریح کرد تصمیم گیری در رابطه با ی زمان بندی امتحانات، حاصل بررسیهای کارشناسی در ستاد عالی آزمون ها و با هماهنگی سازمان سنجش و سایر مراجع ذی ربط بوده و تصمیمی فردی نیست.
فولادوند در آخر از دانش آموزان و خانواده ها خواست با آرامش بر مطالعه تمرکز کنند و عنوان کرد: تمام تلاش وزارت آموزش و پرورش بر برگزاری منظم آزمون ها و حفظ حقوق دانش آموزان است و در وضعیت فعلی امکان تغییر بار دیگر برنامه امتحانات و کنکور وجود ندارد.

منبع:

0.0 / 5
144
1405/04/13
15:43:17
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است
مدیریت آموزش: دانش را به اشتراک بگذارید، آینده را بسازید (olms.ir)

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین