اجرای آزمایشی اتوبوس مدرسه در تهران

اجرای آزمایشی اتوبوس مدرسه در تهران

به گزارش مدیریت آموزش، سرپرست ستاد معاینه فنی خودرو های تهران اظهار داشت: روند گرفتن معاینه فنی سرویس مدارس در سالهای قبل راضی کننده نبوده است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، وحید سرلک معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی شهر تهران در جلسه نخست «استقبال از مهر ۱۴۰۱» با اشاره به صدور برچسب سرویس مدارس اظهار داشت: ثبت نام و تأیید صلاحیت متقاضیان سرویس مدارس نیز در حال انجام است.
سرلک با اعلان اینکه هماهنگی با آموزش وپرورش در حال انجام است تا مشکلی به وجود نیاید، اظهارکرد: نقاط تجمعی که دارای کمبود سرویس در سالهای قبل بوده اند، شناسایی شده تا مشکلات ازدحام مسافر و کمبود تاکسی رفع گردد.
همچنین بهرام نکاحی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه نیز با اعلان اینکه باید طرحی نو در زمینه ترافیک و سرویس مدارس اندیشیده شود، اضافه کرد: آمادگی برای اثرات این رویداد (بازگشایی مدارس) در زمینه ترافیکی باید قبل از مهر وجود داشته باشد. او با تکیه بر این که مدل حمل و نقل دانش آموزی دارای ایرادات اساسی است، اظهار داشت: در تمامی دنیا شاهد سرویس مدرسه یا school bus هستیم اما در پایتخت ایران چنین چیزی وجود ندارد.
اجرای آزمایشی اتوبوس مدرسه در تهراننکاحی اظهارکرد: طرح راه اندازی اتوبوس مدرسه بصورت آزمایشی از شروع مهر اجرا خواهد شد. باید برنامه ریزی ها به شکلی باشد که سرویس دانش آموزی به سمت سرویس جمعی دانش آموزی حرکت نماید.
روند گرفتن معاینه فنی سرویس مدارس در سالهای قبل راضی کننده نبوده استسید رضا مفیدی سرپرست ستاد معاینه فنی خودرو های تهران در ادامه جلسه اظهار داشت: کیفیت معاینه فنی، اهمیت بیشتری نسبت به کمیت دارد، چونکه رئیس پلیس راهور هم بر کیفیت تاکید دارد. همین طور از مراکز معتبر باید برای گرفتن معاینه فنی، اقدام گردد.
وی با اعلان اینکه روند گرفتن معاینه فنی سرویس مدارس در سالهای قبل راضی کننده نبوده و طی دوران کرونا بدتر شده بود، اضافه کرد: درصد بالایی از گرفتن معاینه فنی سرویس مدارس افت پیدا کرده است. باید امسال این تفاوت فراوان جبران شود.
مفیدی درباره ی هزینه معاینه فنی سرویس مدارس اظهار داشت: امروز تنظیم باد ۵۰ هزارتومان است اما برای معاینه فنی سرویس مدارس ۴۷ هزارتومان دریافت می شود بدین سبب هیچ بهانه ای درباب خدمات گرانقیمت قابل قبول نیست.
سید صدرا خوش قدم، رییس اداره انجمن اولیا و مربیان تهران در ادامه جلسه اظهارکرد: قبل از کرونا حدود ۲۰۰ هزار دانش آموز با ۲۵ هزار خودرو بصورت رسمی از سرویس مدارس استفاده می کردند اما برای سرویس مدارس امسال تا حالا ۲۲ هزار دانش آموز ثبت نام کردند.
بر اساس اعلام شهر، او با اعلان اینکه نبود سرویس و رقابت سبب شده تا بیشتر رانندگان به سمت تاکسی های اینترنتی سوق داده شوند، اضافه کرد: نرخ گذاری فعلی برای متقاضیان سرویس مدارس به صرفه نیست و به همین خاطر ترجیح می دهند در تاکسی اینترنتی فعالیت کنند.
خبر مرتبط: پیش بینی افزایش ۳۰ درصدی ترافیک تهران در هفته اول مهر
وی درباره ی چرایی کاهش ثبت نام دانش آموزان برای سرویس مدارس توضیح داد: از این طرف نیز خانواده ها اذعان دارند که هزینه سرویس مدارس بسیار بالاست. پیشنهاد می شود که طرحی اندیشیده شود تا دانش آموزانی که قادر به ثبت نام برای سرویس مدارس نیستند از حمل و نقل عمومی یا اتوبوس بهره گیرند.



1401/06/09
09:31:45
0.0 / 5
491
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , اینترنت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین