یك درخواست از رئیس جمهور؛

سرباز معلم و معلمان موقت را به مدارس مناطق محروم نفرستید

سرباز معلم و معلمان موقت را به مدارس مناطق محروم نفرستید

به گزارش مدیریت آموزش مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش ضمن گلایه از اعزام سربازمعلمان و معلمان موقت به مدارس مناطق محروم اظهار داشت: سرباز معلم، آموزشیار نهضت سوادآموزی، تازه پذیرفته شدگان ماده 28 و هرشخصی که نقش معلم تازه کار و یا موقت را دارد نباید جایی در مدارس عشایری و نقاط محروم داشته باشد.


محمدرضا سیفی در گفت و گو با ایسنا، با طرح این درخواست از رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش در خصوص این که «سرباز معلم و معلمان موقت را به مناطق محروم نفرستید» اظهار نمود: درخواست ما از رییس جمهور که به مسائل آموزش و پرورش اهتمام دارد همین است. تعدادی از ما نمی دانیم با این اقدام چه ظلم مضاعفی به دانش آموزان این مناطق می نماییم.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با اعلان اینکه مناطق محروم و لازم التوجه که در محدوده های جغرافیایی خاصی قرار گرفته اند به سبب صعب العبور بودن مسیرها، حاشیه نشینی دانش آموزان، عدم استقرار کلاس به مفهوم واقعی، مرز نشین بودن، دوزبانه بودن و چندپایه بودن چندان مورد توجه معلمان با کیفیت قرار نمی گیرند اظهار داشت: اگر آموزش و پرورش بتواند موضوعات شوق انگیز مانند افزایش حقوق را برای خدمت در این مناطق به خوبی لحاظ کند تعداد معلمانی که مایل هستند در این مناطق تدریس کنند بیشتر خواهد شد، اما حالا در این شرایط، چنین اتفاقی نمی افتد.
سیفی اضافه کرد: ضمن آنکه شاید مدیرانِ کل برخی استانها کم لطفی داشته و رفع تکلیف کرده اند که مدارس عشایری را با هرمعلمی دایر می کنند اشاره کرد: با اهمیت ترین عنصر یادگیری، معلم توانمند است که از آن غفلت کرده ایم. از مسئولان مربوط می خواهم تمهید کنند که اگر موافق نیروهایی چون سرباز معلم و یا جدیدالورود هستیم اینها را در شهرها به کار بگیرند.
وی افزود: دانش آموز شهرنشین بیش از دانش آموز روستایی از ظرفیت های فرهنگی استفاده می نماید، اما دانش آموز عشایری در بسیاری اوقات، از حق داشتن یک معلم با کیفیت محروم است چه برسد به دسترسی به سایر امکانات آموزشی؛ نقش راهبران آموزشی در تبیین این بی عدالتی مهمست و جامعه باید دریابد که با خصوصی سازی، بنیان های فرهنگی جامعه شکل نمی گیرد. عدالت آموزش یک واژه شیک، اما تحققش تلخ و دشوار است. از زمان ایجاد این دفتر اعتبارات خاصی هم تخصیص داده نشد. امیدواریم به زودی شاهد اتفاقات خوبی باشیم.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش در آخر با اشاره به برخی مشکلات راهبران آموزشی اظهار داشت: تامین هزینه سهمیه سوخت بنزین راهبران آموزشی مهم می باشد. آنها با وسیله شخصی خودشان مسافت طولانی طی می کنند. البته سهمیه سوخت و حق دهگردشی بصورت فصلی پرداخت می شود. امید است به زودی گره صدور احکام شغلی راهبران با انعطاف سازمان اداری استخدامی باز شود. استدلال آنها برای عدم ایجاد شغل راهبران این است که نمی خواهند پست و شغلی ایجاد کنند در صورتیکه قبلا پستی به نام «مدیران مجتمع های آموزشی» وجود داشت که ما می خواهیم تبدیل و به «ردیف شغلی راهبران» تغییر کند تا در این صورت قسمتی از خدمات راهبران جبران شود.




منبع:

1400/07/11
11:04:15
0.0 / 5
770
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , استخدام , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین