هنگام پخش برنامه های آموزشی از رسانه ملی كنار فرزندانتان باشید
به گزارش مدیریت آموزش معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهار نمود: فراگیری شبكه آموزش این امكان را می دهد تا دانش آموزان در مناطق دوردست از برنامه های آموزشی استفاده كنند.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، قبل از ظهر امروز رضوان حكیم زاده در دومین گردهمایی مشترك مدیران و معاونان ادارات كل آموزش و پرورش استانها و اعضای شورای معاونان كه به صورت ویدئو كنفرانس برگزارشد، با قدردانی از اقدامات انجام شده برای تداوم جریان آموزش، اظهار نمود: با شیوع ویروس كرونا متوجه شدیم كه با وجود پیشرفت های علمی و تكنولوژیكی كه در دنیا صورت گرفته است، جهان در مقابله با اتفاقات بیمه نشده است.
وی ادامه داد: امیدواریم كه با كوشش های ارزشمندی كه انجام شده است، مجموعه آموزش و پرورش از این شرایط سربلند بیرون بیاید.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اشاره كرد: شبكه آموزش روزانه برنامه های آموزشی دارد و هدف اصلی از پخش برنامه به هیچ وجه جایگزین برنامه های مدرسه محور معلمان نیست.
حكیم زاده اشاره كرد: پخش برنامه های آموزشی همزمان از رسانه ملی نقش حاكمیتی آموزش و پرورش را نشان میدهد و خوشبختانه تابحال بازخوردهای خوبی داشته ایم.
وی با اشاره به اینكه شبكه آموزش پوشش فراگیری دارد، اظهار داشت: شبكه آموزش این امكان را می دهد تا دانش آموزان در مناطق دور دست از برنامه های آموزشی استفاده كنند.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینكه برنامه ها به شكل زنده پخش می شوند، اظهار داشت: فراخوان شركت در جهاد علمی را دادیم كه خوشبختانه خیلی از همكاران از استان های مختلف اعلام آمادگی كرده اند و در این مرحله آموزش ها را به معلمان استان تهران محدود كردیم چونكه سهولت رفت وآمد معلمان و سلامتی آنان مدنظر بوده است.
ایشان سپس افزود: در مراحل بعدی از ظرفیت معلمان استان های دیگر استفاده خواهیم كرد.
حكیم زاده اشاره كرد: در دوره ابتدایی با نوآموزانی سروكار داریم كه در نخستین گام های خود در ورود به اجتماع و مدرسه با اتفاق تلخ شیوع كرونا مواجه گشته اند و باید با هدایت و راهبری مدیران كل هر مدیر مدرسه مثلث ارتباطی با دانش آموزان، معلمان و خانواده ها داشته باشند تا این حس تلخی از دانش آموزان برطرف شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اشاره كرد: سایر موضوعات كه به جز یادگیری برای ما مهمست مسئولیت پذیری، نظم و انضباط در زندگی است و باید به خانواده ها آموزش داده شود تا این عادات خوب و استفاده از اوقات فراغت را به دانش آموزان یاد دهند.
وی اظهار داشت: از خانواده ها می خواهیم تا در زمان پخش برنامه های آموزشی از رسانه ملی در كنار فرزندان خود باشند.
به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حكیم زاده با اشاره به اینكه اگر ظرفیتی وجود دارد برای نوآموزان پیش دبستانی استفاده شود، اظهار داشت: از مدیران كل استانها می خواهیم كه اطمینان پیدا كنند تا تمامی دانش آموزان شهری، روستایی و عشایری از این امكان می توانند استفاده كنند.
وی اشاره كرد: ارتباط موثر معلمان با دانش آموزان بسیار مهمست و تا جایی كه معلمان می توانند ارتباط خودرا با دانش آموزان حتی با برقراری یك تماس تلفنی ادامه دهند.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب