مدیركل دفتر مدیریت بحران شركت مدیریت منابع آب ایران خبر داد

آغاز آگاهی بخشی درباره سیل در كتب مدارس

آغاز آگاهی بخشی درباره سیل در كتب مدارس

مدیریت آموزش: بگفته مدیركل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شركت مدیریت منابع آب ایران قرار شد آگاهی بخشی در رابطه با سیل را در دوره متوسطه دوم آغاز نماییم. بدین سان كتاب انسان و محیط زیست برای نخستین بار در نظام آموزشی و اجرایی نهادینه شده است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، سیف الله آقابیگی امروز در نشست خبری با عنوان «تمرین مواجهه صحیح با سیلاب در مدارس» كه در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد، با بیان این كه از مهر سال قبل وضعیت بارش كشور بهتر شده است، اضافه كرد: در عین حال این بارش ها در خیلی از مناطق تابحال سبب حركت سیل و لطمه های فراوانی شده است.
وی با بیان این كه در كشور بر این مساله اتفاق نظر وجود دارد كه آگاهی مردم باید در رابطه با سیل افزایش پیدا كند، اظهار نمود: به همین دلیل قرار شد آگاهی بخشی در رابطه با سیل را در دوره متوسطه دوم آغاز نماییم. بدین سان كتاب انسان و محیط زیست برای نخستین بار در نظام آموزشی و اجرایی نهادینه شد. الگوی بارش كشور به شكلی است در این كتاب به آن بعنوان واقعیت اجتناب ناپذیر توجه شده است.
مدیركل دفتر مدیریت بحران شركت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اینكه ابتدا كاهش خسارت ها و در درجه دوم افزایش تاب آوری و حفظ منابع كشور را در دستور كار قرار گرفته است، اشاره كرد: در بعضی از حوزه های جغرافیایی كشور، انسان نمی تواند كاری انجام دهد، چون برخی وقایع طبیعی در دل طبیعت نهفته شده است. برای مثال در تغییر الگوهای بارشی نمی توانیم كاری انجام دهیم، چونكه الگوهای بارشی از سال قبل تغییر پیدا كرده است اما این میزان به شكل یكسان در كشور نیست.
آقابیگی با اشاره به اینكه فلسفه كتاب انسان و محیط زیست سازگاری و هماهنگی نظام آموزشی و رفتار آموزشی ما در طبیعت است، توضیح داد: سیلاب از جهت ایراد خسارت به شریان های كشور نقش اول را در حوادث ایفا می كند اما در زمینه تلفات جانی مقام چهارم را دارد. اگر بتوانیم در ارتقای رشد و آگاهی جامعه و رفتارهای خودمان تغییر ایجاد نماییم و نحوه رفتار با سیلاب را به دانش آموزان آموزش دهیم، می توانیم به كاهش خسارت ها كمك نماییم.
ایشان سپس اشاره كرد: جامعه باید بوسیله آگاهی بخشی به دانش آموزان به جایگاهی برسد تا بتواند بهترین واكنش را مقابل بلایای طبیعی داشته باشد.
او با بیان این كه در هفت ماه نخست امسال تعداد سازه های تقاطع هایی كه آب گذر نداشتند، از ۲۵۰۰ نقطه به ۳۴۰۰ نقطه افزایش یافته است، اضافه كرد: اگر مقرر است شهرداری ها مجوزی صادر كنند باید میزان حریم رودخانه مشخص باشد.
بگفته مدیركل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شركت مدیریت منابع آب ایران با بیان این كه ۱۴۶ هزار كیلومتر بستر رودخانه اصلی داریم كه حدود ۷۶ هزار كیلومتر آن دارای اولویت بودند، اظهار داشت: یعنی این رودخانه ها از نقاط جمعیتی عبور می كردند كه از این ۷۶ هزار كیلومتر، برای ۵۶ هزار كیلومتر مطالعات حد بستر صورت گرفته و شهرداری باید بر این اساس مجوز ساخت صادر كند.





منبع:

5.0 / 5
4116
1398/11/28
13:32:52
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین