معاون سازمان نوسازی مدارس اعلام كرد

كوشش برای جمع آوری مدارس كپری، خشتی و گلی تا آخر امسال

كوشش برای جمع آوری مدارس كپری، خشتی و گلی تا آخر امسال

مدیریت آموزش: معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور اظهار داشت: با تحویل ۷۰۰۰ كلاس درس به آموزش و پرورش، حدود یك میلیون متر مربع به فضای آموزشی مدارس كشور افزوده خواهد شد.


داریوش ورناصری در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: از سیاست های اصلی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تحویل حداكثری كلاس ها و مدارس به منظور بهره برداری دانش آموزان، به خصوص استان هایی است كه از سرانه فضای آموزشی كمتری برخوردار می باشند.

وی ادامه داد: یك هزار و ۶۰۰ پروژه در قالب هفت هزار كلاس درس در حال آماده شدن و تجهیز هستند كه امید است تا شروع سال تحصیلی جدید، به آموزش و پرورش مناطق مختلف كشور تحویل داده شوند.

ورناصری افزود: با تحویل این پروژه ها، حدود یك میلیون متر مربع به فضای آموزشی مدارس كشور افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه استانداردسازی سیستم گرمایشی از موضوعات اساسی است و در دستور كار این سازمان قرار دارد، خاطرنشان كرد: نوسازی و ایمن سازی مدارس استان هایی كه سامانه گرمایشی یا سرمایشی آن ها از استاندارد خاصی برخوردار نیست، در حال فعالیت هستند تا آن مدارس از لحاظ سیستم گرمایشی استاندارد شوند، بطور قطع با استانداردسازی، آن مدارس هم آماده بهره برداری خواهند شد.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار داشت: یكی از موضوعات اساسی كه به جد توسط سازمان پیگیری می شود، مدرسه سبز است كه تمامی ادارات كل سراسر كشور به این مورد اهتمام دارند و در حال تلاش هستند تا مدارسی كه تحویل داده می شوند بر مبنای شاخص های مدرسه سبز همچون بهینه سازی مصرف انرژی و صرفه جویی در این زمینه طراحی ها صورت گیرد.

وی افزود: امید است در سال های آینده تمام مدارس كشور به مدرسه سبز تبدیل شوند و دانش آموزان بتوانند از فضاهای آموزشی شاداب، ایمن و مناسب استفاده كنند.

ورناصری در ادامه با اشاره به اینكه در بعضی از استان ها مدارس كپری، خشتی، گلی و كانكسی وجود دارد، بیان كرد: یكی از برنامه های اصلی سازمان جمع آوری آن مدارس امسال است كه در این زمینه برای جمع آوری آن ها اعتبار لازم به استان ها ابلاغ گردیده است و تابحال اقداماتی صورت گرفته كه امید است بتوان تا آخر سال جاری این مدارس را جمع آوری كرد.

وی با اشاره به اینكه از برنامه های اصلی سازمان تا آخر برنامه ششم توسعه، رساندن سرانه فضای آموزشی برخی استان ها به سطح میانگین كشور است، اظهار داشت: میانگین سرانه فضای آموزشی در كشور به ازای هر دانش آموز ۵.۱۸ سانتی متر مربع است كه تلاش می گردد استان هایی كه از لحاظ سرانه در رده پایین تری قرار دارند به حداقل میانگین كشوری برسند و استان هایی كه بالاتر هستند روند افزایش آن ها ادامه یابد.

وی تصریح كرد: به صورت میانگین ۳۰ تا ۴۰ درصد از فضاهای آموزشی موجود در كشور توسط خیرین احداث، تكمیل و یا خیرین در ساخت آن ها مشاركت دارند كه امید است امسال این عدد به ۵۰ تا ۶۰ درصد برسد.




1397/04/21
19:48:19
5.0 / 5
4461
تگهای خبر: آموزش و پرورش , توسعه , دانش آموز , مدارس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین