اگر دانش آموزی هنوز ثبت نام نکرده، در شاد احراز هویت نمی گردد

اگر دانش آموزی هنوز ثبت نام نکرده، در شاد احراز هویت نمی گردد

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش اظهار داشت: اطلاعات حدود 14 میلیون و 700 هزار دانش آموز ثبت نام شده، به «شاد» منتقل شده است اما اگر دانش آموزی بهر دلیلی هنوز ثبت نام نشده باشد در شاد احراز هویت نخواهد شد.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، علی باقرزاده درباب «مدرسه تلویزیونی ایران» و «شبکه شاد» در سال تحصیلی جدید، اظهار نمود: «پلتفرم آموزشی شاد»، بمنظور اختصاصی کردن امکانات برای مدیران، معلمان و دانش آموزان، نیازمند دریافت اطلاعات از سامانه وزارت آموزش و پرورش است.
باقرزاده اضافه کرد: برای این کار ابتدا باید دانش آموزان، در مدرسه واقعی ثبت نام شوند، کلاس بندی صورت بگیرد و معلم هر کلاس و هر عنوان درسی، مشخص شود و این اطلاعات بعد از ثبت در سیستم های یکپارچه بوسیله کد، به پلت فرم شاد، منتقل شود.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی اظهار داشت: هر کاربر در ابتدای ورود به شبکه شاد، احراز هویت می شود یعنی اطلاعات کاربر، با اطلاعاتی که قبلاً در سامانه وزارت آموزش و پرورش از طرف همکاران ما در سطح مدارس و مناطق ضبط شده، کنترل و در جایگاه مناسب در شبکه شاد قرار می گیرد.
وی افزود: تا کنون اطلاعات قریب به ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز ثبت نام شده، به شاد منقل شده است. اما اگر دانش آموزی بهر دلیلی هنوز ثبت نام نشده باشد در شاد احراز هویت نخواهد شد. همچنین، معلمانی که بتازگی به استخدام آموزش و پرورش در آمده اند و یا مدیرانی که محل خدمت آنها از مهر امسال تغییر کرده است تا آن زمان که اطلاعاتشان در سامانه های «سیدا» نهایی نشده باشد در شاد احراز هویت نمی شوند.
باقرزاده با اشاره به رونمایی از نسخه جدید شاد، اشاره کرد: در نسخه جدید امکانی برای تمام مدیران و معلمان فراهم شده که می توانند به تعداد مورد نیاز کلاس تشکیل داده و دانش آموزان خودرا اضافه کنند.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری ۳ راه حل برای آموزش پیش بینی شده، راه حل اول برای مدارس روستایی کوچک که امکان حضور دانش آموزان در مدارس وجود دارد، در این مدارس آموزش از شروع مهرماه بصورت حضوری انجام می شود و می خواهیم تا اختتام مهرماه و در اوایل آبان ماه، حضور دانش آموزان را هر چند هفته ای یک روز در تمام مدارس سراسر کشور داشته باشیم.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی اشاره کرد: راه حل دوم، آموزش بوسیله «مدرسه تلویزیونی ایران» است؛ در این زمینه، ۴ کانال آموزشی پیش بینی شده و از ۸ بامداد برنامه های آموزشی در مدرسه تلویزیونی ایران، شروع می شود و جدول ارائه دروس نیز به تمام مدارس کشور ابلاغ گردیده است.
باقرزاده اضافه کرد: نوع دوم آموزش غیر حضوری و راه حل سوم آموزش، ارائه «آموزش بوسیله شبکه شاد» است.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی اظهار داشت: در نسخه جدید شاد، در درجه اول گرافیک این پلت فرم طبق نظر کارشناسان خبره، معلمان و دانش آموزان تغییر کرده و در درجه دوم خدمات خاصی جهت استفاده کاربران فراهم شده است؛ با اهمیت ترین سرویس افزوده شده به شاد امکان «گفت وگوی گروهی» است که تعامل دانش آموزان را با معلمان در سر کلاس فراهم می آورد. همچنین، در نسخه جدید پلت فرم شاد، امکان ارزیابی دانش آموزان از طرف معلمان، ارتقا پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: جهت استفاده بهینه معلمان و دانش آموزان از خدمات جدید شبکه شاد، راهنمای استفاده از این سرویس ها تهیه شده و بوسیله شبکه شاد در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار گرفته است که تا کنون بیش از ۵ میلیون بازدیدکننده داشته است.
باقرزاده در پاسخ به این پرسش که «دانش آموزان کدام دوره تحصیلی، چه دروسی را باید بوسیله برنامه تلویزیونی و چه دروسی را بوسیله مدرسه شاد آموزش ببینند؟»، اشاره کرد: در دوره ابتدایی تمام دروس بوسیله «مدرسه تلویزیونی» نوبت بامداد به دانش آموزان، ارائه می شود و تکرار آن در بعدازظهر بر طبق برنامه ریزی های انجام شده بوسیله شاد در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. لذا، این امکان فراهم شده که این دو همدیگر را پوشش دهند و همین شرایط برای متوسطه اول و متوسطه دوم و دروس کار و دانش هم، بر طبق جدول برنامه هایی که به مدارس ابلاغ گردیده، وجود دارد.
وی ادامه داد: قسمتی از دروس هم بوسیله شبکه ۴ ارائه می شود و دروس در رابطه با قرآن و معارف بوسیله شبکه قرآن در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی اظهار داشت: برمبنای امکانی که صدا و سیما فراهم نموده است بازپخش برنامه های آموزش تلویزیونی انجام می شود و با تلاش همکاران، توافقی بین مدرسه تلویزیونی ایران و شاد انجام شده که بصورت همزمان دانش آموزان بتوانند آموزش های ارائه شده در مدرسه تلویزیونی ایران را از شبکه شاد و بوسیله گوشی تلفن همراه خود ببینند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی بیان کرد: هم اکنون دانش آموزان بوسیله مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد آموزش های لازم را دریافت می کنند و در آینده با شروع کلاس های حضوری، حتما برنامه های درسی دانش آموزان از هر سه طریق مدرسه تلویزیونی، شبکه شاد و حضور در مدارس ارائه خواهد شد.



1400/07/05
15:13:38
0.0 / 5
791
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , استخدام , برنامه های آموزشی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین