طی نامه ای به رهبری؛

وزیر علوم استفاده از دانش آموختگان دانشگاه ها در آموزش و پرورش را خواهان شد

وزیر علوم استفاده از دانش آموختگان دانشگاه ها در آموزش و پرورش را خواهان شد

به گزارش مدیریت آموزش وزیر علوم بر لزوم بهره مندی از دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه های كشور برای تقویت كادر علمی و آموزشی مدارس تصریح كرد و اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش می تواند علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به گزینش نیروهایی كه حداقل ۴ سال در دانشگاه های معتبر تحصیل كرده اند، اقدام نماید.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، دکتر منصور غلامی ضمن بیان این مطلب درباره جزئیات نامه نگاری اخیر خود با مقام معظم رهبری در این خصوص اظهار نمود: تهیه و ارسال نامه خدمتِ رهبر معظم انقلاب با عنایت به اهمیت آموزش و تربیت نیروی انسانی متعهد، توانمند و صالح برای وزارت آموزش و پرورش که هوشمندانه و عالمانه در فرمایشات اخیر معظم له در دیدار با مسئولین محترم آن وزارت و دانشگاه فرهنگیان مورد ابرام و تاکید بود؛ صورت گرفته است.
وزیر علوم با اشاره به اینکه "باور ما این است که دانشگاه فرهنگیان با هدف تربیت نیروی انسانی مبتنی بر آموزه های وحیانی و فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی، به منظور تأمین نیروی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش بوجود آمده است"، خاطرنشان کرد: مبحث اصلی پیشنهاد شده در نامه، تاکید بر استفاده از مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان برای فعال تر کردن ظرفیت های موجود در تأمین نیروی انسانی متخصص و متعهد، روزآمد و شایسته برای وزارت آموزش و پرورش است که این مهم می تواند در کنار نیروهایی که دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی برای این منظور تربیت می کنند، مورد توجه قرار گیرد.
دکتر غلامی افزود: دانشگاه های کشور در شرایط فعلی توانایی بالایی را در تأمین نیروهای توانمند (به لحاظ علمی)، متعهد و دلسوز دارند؛ در صورتیکه این مورد به روشی جدی در دستور کار قرار گیرد، وزارت آموزش و پرورش می تواند علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم، با هماهنگی این وزارت و با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به گزینش نیروهایی که حداقل ۴ سال در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده و شایستگی های علمی و اخلاقی لازم را از خود نشان داده اند، اقدام نماید.

وزیر علوم پیشنهاد کرد: دانشگاه فرهنگیان با حرکت در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت معلم شایسته، در قالب مفاد ماده ۲۸ اساسنامه با برگزاری دوره های یک ساله یا بیشتر، شایستگی معلمی آنها را برای خدمت در آموزش و پرورش آماده کند.

بر مبنای اعلام وزارت علوم، دکتر غلامی به بیان خصوصیت های دیگر مطرح شده در طرح پیشنهادی خود پرداخت و اضافه کرد: با اتخاذ این تدبیر می توان با تاکید بر ظرفیت های دانشگاهی موجود در کشور و دانش آموختگان شایسته ای که الان آمادگی خدمت دارند، ضمن تأمین نیروی انسانی کارآمد، هزینه ها و زمان مورد نیاز برای تربیت معلم و تأمین کادر وزارت آموزش و پرورش را کم کرد و این امر می تواند ترغیب به تحصیل در رشته های علوم پایه که بایسته ای مهم و مورد تاکید معظم له است؛ هم به دنبال داشته باشد.

به قول وزیر علوم، "افزون بر این با این اقدام می توان بخش مهمی از مأموریت دانشگاه فرهنگیان را علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم به سمت آموزش شایستگی های معلمی (در بدو ورود و ضمن خدمت) سوق داد و از توسعه‌ی غیرکارشناسی آن در جهت رفع نیاز انبوه مقطعی اجتناب کرد. مراتب برای دستور هرگونه مبادرت به استحضار می رسد."




منبع:

1399/09/08
13:28:27
5.0 / 5
1138
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , تعلیم و تربیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین